日本酒は一期一会です。季節に合わせてさまざまな日本酒が入荷して、飲まれて、消えて行きます。飲む機会をなくしたとき、来年まで待っていただくことになります。ここでは店主が召し上がっていただきたいと思う日本酒をご紹介しています。
Sake is a once-in-a-lifetime opportunity. Various kinds of sake arrive according to the season, are drunk, and disappear. When you lose the chance to drink, you will have to wait until next year. Here, we introduce sake that the owner would like you to try.
3本が同時リリースされた理由を考える
自称・飲み手代表の今井です。サラリーマン時代だったら間違いなく12連休にしていた今年のお正月です。
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信州上田の地で1867年創業した日本酒蔵です。2015年より休眠状態にありましたが、2023年2月から日本酒づくりを再開。そうは思えない手練れの味わいが楽しめます。
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獨鈷山(とっこさん)の湧水を使い、米作りに最適な標高700mの長野県東御市八重原地区の米を大切に醸す蔵。
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今回は3種類の米違いの味を楽しんでいただきたく、ご用意させていただきました。
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比べることによって分かる味の違いを体験していただくには非常に良い取りそろえになったと思っています。
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しかも、精米歩合を変えてくれていますので、透明感の違い、喉越しの違いも合わせて知ることができる組み合わせだと思います。
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あなたもぜひこの機会にお試しください。
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信州上田の地で1867年創業した日本酒蔵です。2015年より休眠状態にありましたが、2023年2月から日本酒づくりを再開。そうは思えない手練れの味わいが楽しめます。
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獨鈷山(とっこさん)の湧水を使い、米作りに最適な標高700mの長野県東御市八重原地区の米を大切に醸す蔵。
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今回は3種類の米違いの味を楽しんでいただきたく、ご用意させていただきました。
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比べることによって分かる味の違いを体験していただくには非常に良い取りそろえになったと思っています。
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しかも、精米歩合を変えてくれていますので、透明感の違い、喉越しの違いも合わせて知ることができる組み合わせだと思います。
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あなたもぜひこの機会にお試しください。
山三酒造のウェブサイト
My name is Imai and I am a self-proclaimed drinking representative. If I were an office worker, I would definitely have 12 days off for New Year’s Day this year.
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A sake brewery founded in 1867 in Ueda, Shinshu. Although it has been dormant since 2015, it will resume making sake in February 2023. [From Website]
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You can enjoy the hand-crafted taste that you wouldn’t expect.
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A brewery that carefully brews rice from the Yaehara district of Tomi City, Nagano Prefecture, which is located at an altitude of 700 meters, perfect for rice cultivation, using spring water from Mt. Tokko.
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This time, we have prepared three types of rice so that you can enjoy the different flavors.
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I think this is a great selection for people to experience the differences in taste by comparing them.
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Moreover, since the rice polishing ratio is changed, I think this is a combination that allows you to understand the difference in transparency and the difference in how it goes down the throat.
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Please take this opportunity to try it out.
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A sake brewery founded in 1867 in Ueda, Shinshu. Although it has been dormant since 2015, it will resume making sake in February 2023. [From Website]
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You can enjoy the hand-crafted taste that you wouldn’t expect.
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A brewery that carefully brews rice from the Yaehara district of Tomi City, Nagano Prefecture, which is located at an altitude of 700 meters, perfect for rice cultivation, using spring water from Mt. Tokko.
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This time, we have prepared three types of rice so that you can enjoy the different flavors.
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I think this is a great selection for people to experience the differences in taste by comparing them.
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Moreover, since the rice polishing ratio is changed, I think this is a combination that allows you to understand the difference in transparency and the difference in how it goes down the throat.
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Please take this opportunity to try it out.
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