日本酒は一期一会です。季節に合わせてさまざまな日本酒が入荷して、飲まれて、消えて行きます。飲む機会をなくしたとき、来年まで待っていただくことになります。ここでは店主が召し上がっていただきたいと思う日本酒をご紹介しています。
Sake is a once-in-a-lifetime opportunity. Various kinds of sake arrive according to the season, are drunk, and disappear. When you lose the chance to drink, you will have to wait until next year. Here, we introduce sake that the owner would like you to try.
敢えて醸すその他の醸造酒「樂器正宗 alternative Fresh Hop 2024」
暑い夏だからこそ日本酒好きを応援している、おいしい酒倶楽部の今井です。
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今回は「その他の醸造酒」に分類される日本酒の魅力にプラスαを施したお酒を紹介。
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世間では「クラフト酒」と呼ばれて、若い人たちに人気を博しています。
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日本酒醸造工程のいずれかの段階で、ホップや蜂蜜など、指定外品を加えることで「日本酒」ではなく「その他の醸造酒」に敢えて仕立てるもの。
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低価格で上質な樂器正宗がホップを使って「その他の醸造酒」となるものを醸しました。それがこれ。
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どんな味であるのかは敢えて書きません。あなた自身が好奇心を持って、この味わいを試してみてください。樂器正宗のアナザーバージョン。
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他の醸造蔵が次々と試してきたらどうなるのか。実に興味深い世界です。あなたもぜひこの機会にお試しください。
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今回は「その他の醸造酒」に分類される日本酒の魅力にプラスαを施したお酒を紹介。
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世間では「クラフト酒」と呼ばれて、若い人たちに人気を博しています。
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日本酒醸造工程のいずれかの段階で、ホップや蜂蜜など、指定外品を加えることで「日本酒」ではなく「その他の醸造酒」に敢えて仕立てるもの。
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低価格で上質な樂器正宗がホップを使って「その他の醸造酒」となるものを醸しました。それがこれ。
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どんな味であるのかは敢えて書きません。あなた自身が好奇心を持って、この味わいを試してみてください。樂器正宗のアナザーバージョン。
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他の醸造蔵が次々と試してきたらどうなるのか。実に興味深い世界です。あなたもぜひこの機会にお試しください。
▼参考サイト
大木代吉本店
This is Imai from the Delicious Sake Club, supporting sake lovers even in the hot summer.
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This time, we will be introducing sake that is categorized as “other brewed alcoholic beverages” and has the added appeal of sake.
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It is called “craft sake” and is popular among young people.
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At some stage in the sake brewing process, non-designated products such as hops and honey are added to make the sake “other brewed sake” rather than “sake”.
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Gakki Masamune, a low-priced, high-quality sake brewer, used hops to brew what became “other brewed sake”. That’s this.
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I dare not write what it tastes like. Be curious and try this flavor yourself. Another version of Gakki Masamune.
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What will happen if other breweries try it out one after another? It’s a really interesting world. Please take this opportunity to try it out.
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This time, we will be introducing sake that is categorized as “other brewed alcoholic beverages” and has the added appeal of sake.
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It is called “craft sake” and is popular among young people.
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At some stage in the sake brewing process, non-designated products such as hops and honey are added to make the sake “other brewed sake” rather than “sake”.
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Gakki Masamune, a low-priced, high-quality sake brewer, used hops to brew what became “other brewed sake”. That’s this.
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I dare not write what it tastes like. Be curious and try this flavor yourself. Another version of Gakki Masamune.
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What will happen if other breweries try it out one after another? It’s a really interesting world. Please take this opportunity to try it out.
#おいしい酒倶楽部 #大木代吉本店 #福島酒 #樂器正宗 #その他の醸造酒 #dericioussakeclub #ohkidaikichi_brewery #gakki_masamune #Fukushimasake