日本酒は一期一会です。季節に合わせてさまざまな日本酒が入荷して、飲まれて、消えて行きます。飲む機会をなくしたとき、来年まで待っていただくことになります。ここでは店主が召し上がっていただきたいと思う日本酒をご紹介しています。
Sake is a once-in-a-lifetime opportunity. Various kinds of sake arrive according to the season, are drunk, and disappear. When you lose the chance to drink, you will have to wait until next year. Here, we introduce sake that the owner would like you to try.
叡智が醸す「スーパーくどき上手 改良信交30 純米大吟醸生詰」
暑い夏を愛せるのは冬の間だけと思う、おいしい酒倶楽部の今井です。
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くどき上手を醸す亀の井酒造。小川酵母に心酔し、日本一の日本酒を醸すことを目指し、世界進出も抜け目なくおこなっている蔵元です。
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発想が実に興味深い。見ただけでもドキッとするラベルですが、飲み心地もまたドキッとさせることを狙って来ます。
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酒母の設計は大切なことですが、それ以上に「どんな日本酒を醸すか」という考え方が活かされているなあと、最近、頓に思っています。
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そして、もうひとつは理想を現実に近づける技、現実を理想に飛躍させる知恵が日本酒の旨さにつながっているのでしょう。
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その中のまさに技ありの1本がこのお酒です。非常に判りやすい旨さが楽しめる仕立て。初心者はもちろん、ベテラン?であっても深味のある旨味を楽しんでいます。
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あなたもぜひこの機会にお試しください。
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くどき上手を醸す亀の井酒造。小川酵母に心酔し、日本一の日本酒を醸すことを目指し、世界進出も抜け目なくおこなっている蔵元です。
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発想が実に興味深い。見ただけでもドキッとするラベルですが、飲み心地もまたドキッとさせることを狙って来ます。
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酒母の設計は大切なことですが、それ以上に「どんな日本酒を醸すか」という考え方が活かされているなあと、最近、頓に思っています。
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そして、もうひとつは理想を現実に近づける技、現実を理想に飛躍させる知恵が日本酒の旨さにつながっているのでしょう。
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その中のまさに技ありの1本がこのお酒です。非常に判りやすい旨さが楽しめる仕立て。初心者はもちろん、ベテラン?であっても深味のある旨味を楽しんでいます。
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あなたもぜひこの機会にお試しください。
▼参考サイト
亀の井酒造
I’m Imai from the Delicious Sake Club, and I think the only time you can enjoy the hot summer is during the winter.
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Kamenoi Sake Brewery brews Kudoki Jozu. This brewery is obsessed with Ogawa yeast, aims to brew the best sake in Japan, and is shrewdly expanding into the world.
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The idea is really interesting. The label may make you nervous just by looking at it, but the drinking experience also aims to make you nervous.
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The design of the sake mash is important, but lately I’ve been thinking that even more important is the idea of what kind of sake to brew.
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Another reason is that the skill to bring ideals closer to reality, and the wisdom to leap from reality to ideals, are what make sake so delicious.
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This sake is one of those sakes that has a real skill to it. Tailored so that you can enjoy the taste that is very easy to understand. Beginners as well as veterans alike enjoy the deep flavor.
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Please take this opportunity to try it out.
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Kamenoi Sake Brewery brews Kudoki Jozu. This brewery is obsessed with Ogawa yeast, aims to brew the best sake in Japan, and is shrewdly expanding into the world.
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The idea is really interesting. The label may make you nervous just by looking at it, but the drinking experience also aims to make you nervous.
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The design of the sake mash is important, but lately I’ve been thinking that even more important is the idea of what kind of sake to brew.
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Another reason is that the skill to bring ideals closer to reality, and the wisdom to leap from reality to ideals, are what make sake so delicious.
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This sake is one of those sakes that has a real skill to it. Tailored so that you can enjoy the taste that is very easy to understand. Beginners as well as veterans alike enjoy the deep flavor.
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Please take this opportunity to try it out.
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