[飲みたい新着酒 #009:かつらがわ お燗のお酒 本醸造酒]

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日本酒は一期一会です。季節に合わせてさまざまな日本酒が入荷して、飲まれて、消えて行きます。飲む機会をなくしたとき、来年まで待っていただくことになります。ここでは店主が召し上がっていただきたいと思う日本酒をご紹介しています。
Sake is a once-in-a-lifetime opportunity. Various kinds of sake arrive according to the season, are drunk, and disappear. When you lose the chance to drink, you will have to wait until next year. Here, we introduce sake that the owner would like you to try.


かつらがわ お燗のお酒 本醸造酒

かつらがわ お燗のお酒 本醸造酒


おいしいお酒を飲んでいますか? おいしい酒倶楽部の今井です。

きょう、ご紹介するお酒は、真夏の燗酒にお勧めしたいこのお酒。もち米を使って醸したもの。

もち米もササニシキも山田錦だって「うるち米」の中での銘柄名。

それをお酒にして、燗酒にすると、身体を包み込まれるような柔らかな甘さを楽しめ、綺麗な飲み口を味わうことができます。

ちょっと見掛けることができないことが残念ではありますが、もし見掛けたら仕上がり甘めの燗酒をお楽しみください。当店でお勧めの温度は62度。真夏の燗酒が気持ち良い一杯になります。 

Are you drinking delicious sake? This is IMAI from the delicious sake club.

Today, I would like to introduce this sake that I would like to recommend for hot sake in the middle of summer. Brewed using glutinous rice.

Sticky rice, Sasanishiki, and Yamada Nishiki are all brand names of non-glutinous rice.

You can enjoy the soft sweetness that envelops your body when you drink it and make it into sake, and you can enjoy the beautiful taste.

It’s a pity that you can’t see it for a while, but if you do, please enjoy the finished sweet sake. Our recommended temperature is 62 degrees. Warm sake in midsummer will be a pleasant cup.

#おいしい酒倶楽部 #総乃寒菊 #discoveryseries


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