[飲みたい新着酒 #019:「悦凱陣 純米酒 酒米違い」をいただく]

1080_飲んでおこう


日本酒は一期一会です。季節に合わせてさまざまな日本酒が入荷して、飲まれて、消えて行きます。飲む機会をなくしたとき、来年まで待っていただくことになります。ここでは店主が召し上がっていただきたいと思う日本酒をご紹介しています。
Sake is a once-in-a-lifetime opportunity. Various kinds of sake arrive according to the season, are drunk, and disappear. When you lose the chance to drink, you will have to wait until next year. Here, we introduce sake that the owner would like you to try.


オオセト米、赤磐雄町、讃州雄町の味わい違い

悦凱陣 飲み比べ


温帯気候だった日本が亜熱帯になると何が起こるでしょうか? 正解は春と秋が短くなる、そうです。自称飲み手代表の今井です。

今回ご紹介する悦凱陣は好きな人にとっては堪らない飲み比べだろうと思います。日本酒が好きだという人でも、その好奇心を満たしてくれる飲み比べだとも思います。

何がどう違うのか、すべてラベルに書かれている。飲み比べを前提に醸し出されたものだと私は考えています。

飲み比べは、オオセト米、赤磐雄町、讃州(さんしゅう)雄町の3種類。米の旨味が違います。醸し方が違うと言っても良いかも知れません。

今回はあなたの知的好奇心を満たすひとつとして、この飲み比べをご案内します。ぜひこの機会にお試しください。
What happens when Japan, which used to have a temperate climate, becomes subtropical? The correct answer is that spring and autumn are shorter. My name is Imai and I am a self-proclaimed drinking representative.

I think that the Yorokobi-gaijin that I will introduce this time will be an irresistible drinking comparison for those who like it. Even if you like Japanese sake, I think this is a drinking comparison that will satisfy your curiosity.

All the differences are written on the label. I think it was created with the premise of comparing drinks.

There are three types to compare: Ooseto rice, Akaiwa Omachi, and Sanshu Omachi. The flavor of the rice is different. It may be said that the brewing method is different.

This time, I would like to introduce you to this drinking comparison to satisfy your intellectual curiosity. Please take this opportunity to try it.

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